Skip to content. | Skip to navigation

Tuk Tuk Rally Den Haag en Scheveningen

Tuk tuk rally in Scheveningen en Den Haag beleven? Of in Amsterdam? Boek snel via deze site.

De Tuk Tuk (ToekToek), een driewielig voertuig dat in Aziatische landen (met name in Thailand) al jaren een bekende vorm van openbaar vervoer is. Sinds een aantal jaar rijden ze ook steeds vaker in Nederland rond, wat voor mooie taferelen zorgt. Simpel gezegd, is de TukTuk een gemotoriseerde driewieler met een tweetaktmotor. Hierdoor heeft de TukTuk het karakteristieke “toek-toek-geluid”, waar de naam dus ook vandaan komt. Nieuw! TukTuk met iPad challenges!

Tuktuk 5

Over TukTuk Rally

Tuktuk1

TukTuk Rallies

eco-solex-tour

Andere leuke rallies

Tuktuk2

Big Events vanaf 100p

tuktuk4

Aanbiedingen

Tuktuk6

Contact

Hoewel de Tuk Tuk’s in de Aziatische landen voornamelijk zelfbouw zijn en daar dus in vele soorten en maten voorkomen, zijn ze in Nederland speciaal aangepast op de Nederlandse wetgeving.

Al in 2007 is evenementenbureau Glope Events begonnen met een speciale Tuk Tuk Rally in Scheveningen. Deze rally bestaat uit een tocht waarbij de deelnemers de chauffeur instructies geven over welke kant ze op moeten rijden. In de tocht zitten verschillende vragen, opdrachten en een rebus verwerkt waarmee de deelnemers strijden tegen de andere Tuk Tuk's. Wie gaat er met de overwinning naar huis en mag zich de nieuwe TukTuk Rally kampioen noemen?

Bel voor meer informatie naar 070-3504648 of mail naar info@glope.nl.

We zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.